Siirry sisältöön

L7 & LTR Koulutuspäivä 2024

Tervetuloa L7 & LTR -koulutuspäivään!

Visma järjestää asiakkaillemme tarkoitetun koulutuspäivän Tampereen Sokos Hotel Ilveksessä 23.5.2024.

Koulutuspäivän ohjelman pääosassa ovat mielenkiintoiset työpajat, joissa pääset syventämään osaamistasi L7 ja LTR -ohjelmistojen käytössä sekä nappaamaan asiantuntijoiden parhaat vinkit. Lisäksi päivän aikana Visman tuotehallinta ja tuotekehitys kertovat tuoteterveiset tulevaisuuden suunnitelmista sekä kehityshankkeista.

 

Päivän aikana työpajoja on luvassa seuraavista aiheista:

  • L7:n uusi ostoreskontra
  • Uuden teknologian LTR
  • Pääkäyttäjätoimintojen kehitykset
  • Taloushallinnon ja myyntilaskutuksen ajankohtaiset asiat
  • LTR:n projektiseuranta ja budjetointi
  • Myynnin, materiaalihallinnon ja tuotannon kehitykset
  • Tuotannon ja varaston päivitykset
  • Henkilöstöhallinnon kehitykset

 

Katso tapahtuman tarkempi ohjelma ja työpajojen kuvaukset >

 

Luvassa on monipuolinen kattaus koulutussisältöjä ja työpajoja järjestelmänkäytön eri osa-alueista. Työpajojen lisäksi tapahtumassa järjestetään useita klinikoita, joissa voit esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme. Paikalla ovat myös IA5-asiantuntijamme, joten päivän aikana on mahdollista keskustella myös ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä järjestelmän tukena. Koulutuspäivän päätteeksi järjestämme afterwork-henkisen tilaisuuden, jossa luvassa on ruoan ja juotavan lisäksi viihdeohjelmaa.

Koulutuspäivän kesto on 9:00-17:00, jonka jälkeen aloitamme kevyemmän afterwork-tilaisuuden.

 

Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt. Koulutuspäiviin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä: markkinointi.realestate@visma.com

Päivän kruunaa rento afterwork-tilaisuus

Koulutuspäivän asiaosuuden jälkeen järjestämme rennon afterwork-henkisen tilaisuuden, jossa luvassa on ruoan ja juotavan lisäksi viihdeohjelmaa stand upin merkeissä. Tervetuloa kanssamme verkostoitumaan ja virkistäytymään päivän päätteeksi!

Tilaisuuden esiintyjänä toimii TV:stäkin tuttu Arimo Mustonen. Jo lähes 20 vuotta stand upia tehnyt Mustonen on hauskuuttanut suomalaisia Nelosen Stand Up! -ohjelman jokaisella kaudella sekä esiintynyt kaikenlaisissa tapahtumissa ympäri maan.

Afterwork-tilaisuus järjestetään koulutusosuuden perään klo 17:00-19:00.

Tilaisuus sisältyy lipun hintaan.

Koulutuspäivän liput

Koulutuspäivän lipun hinta on 349. Lippu sisältää koko päivän koulutusohjelman, aamu- ja iltapäiväkahvit, lounaan sekä afterwork-tilaisuuden tarjoiluineen. Ilmoittautuminen on sitova ja lippujen maksutapa toimii lasku.

 

Ryhmäosallistumisen alennus

Mikäli yrityksestänne osallistuu tapahtumaan useampi henkilö, saatte ensimmäisen lipun jälkeen ostetut liput alennettuun hintaan 299€.

 

Hinnat ALV 0%.

 

Majoittuminen

Tilaisuuden tapahtumapaikkana toimivasta Sokos Hotel Ilveksestä on varattu kiintiö huoneita koulutuspäivään osallistuville. Hintaan sisältyy runsas aamiainen, maksuton Wi-Fi ja alv.

Huoneiden hinnat:

  • Standard yhden hengen huone 136 euroa / huone / yö
  • Standard kahden hengen huone 156 euroa / huone / yö

Huoneet ovat varattavissa 22.-23.5. ja 23.-24.5.2024 välisille öille. Erityishintaisia huoneita on rajattu määrä, joten toimi nopeasti!

Kiintiön varauskoodilla varattavat huoneet ovat varattavissa 24.4. asti, jonka jälkeen kiintiön huoneet vapautuvat asteittain yleiseen myyntiin.

 

Varausten tekeminen

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse joko verkossa tai suoraan hotellista. Sähköpostitse tai puhelimitse varausta tehdessäsi mainitse tunnus: BVISMA

Varatun majoituksen voi peruuttaa kuluitta 15.5. saakka.

 

Sokos Hotels Myyntipalvelu:

puh: +358 300 870 000

Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi

 

Netissä tehtyjen varausten yhteydessä syötä varauskoodi: BVISMA

 

Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja viimeinen maksuton peruutuspäivä on 10.5.2024. Sairastapauksen tai muun yllättävän esteen sattuessa osallistujan tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö. Ilmoitathan muutoksista mahdollisimman aikaisin.


Koulutuspäiviin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä markkinointi.realestate@visma.com

 

Nähdään toukokuussa Tampereella!