Siirry sisältöön

Materiaalit

Tältä sivulta löydät maksuttomia materiaaleja liiketoimintasi tueksi! Syvenny sinua kiinnostaviin aiheisiin oppaiden ja webinaaritallenteiden avulla.

ERP-järjestelmän vaihtajan opas

Mitkä merkit kertovat, että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää? Oppaassa käydään läpi ERP-järjestelmän vaihtoprosessi aina projektiin valmistautumisesta onnistuneeseen käyttöönottoon asti.

Opas: ERP-projektiin valmistautuminen

ERP-järjestelmän hankinnassa piilee useita erilaisia sudenkuoppia ja riskejä, jotka ovat kuitenkin vältettävissä, kun järjestelmäprojekti tehdään huolella suunnitellusti. Lue oppaasta, kuinka valmistautua ERP-projektiin.

Opas: ERP-järjestelmän hankinta – näin onnistut varmasti

ERP-järjestelmän hankinta on yritykselle aina merkittävä investointi. Tämän oppaan tavoitteena onkin antaa tietoa ERP-järjestelmän hankintaprosessin eri vaiheista sekä auttaa yritystä ottamaan ensimmäiset askeleet ERP-projektissa.

Opas tehokkaasta toiminnanohjauksesta energia-alan yrityksissä

Opas energia-alan yritysten liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Talous- ja palkkahallinnon tarpeet on huomioitu oppaassa, mutta erityistarkastelussa ovat ne energia-alan yritykset, jotka urakoivat eli tekevät myös verkonrakennusta ja laskutöitä.

Opas tehokaaseen toiminnanohjaukseen urakointiyrityksissä

Tämä opas on kirjoitettu niille urakointialan yrityksille, jotka haluavat saada lisää selkeyttä ja hallittavuutta omaan toimintaansa tehokkaan toiminnan­ohjauksen avulla.

Visma L7 Webinaari: Energiayhtiön Data ja Toiminnanohjaus

Webinaarissa pureudumme energiatoimialan yhtiöiden kehittämisen painopisteisiin ja kerromme, kuinka laadukas tiedonhallinta auttaa talouden- ja toiminnan ohjaamisessa.

Visma L7 Webinaari: LTR Varastonohjaus

Varastonhallinta kehittyy, pysytkö mukana? Järjestimme Visman asiakkaille kutsuwebinaarin, jossa käymme läpi LTR varastonohjausta ja varastonhallintaa.

Visma L7 Uusi ostoreskontra ja kierrätys – osa 1

17.12. järjestetyn Visma L7 -ohjelmiston Ostoreskontrawebinaarin tallenne.

Visma L7 Uusi ostoreskontra ja kierrätys – osat 2 & 3

Alkuvuonna 2022 järjestettyjen Visma L7 -ohjelmiston Uusi ostoreskontra -webinaarien osat 2 ja 3.

Asiantuntijamme ovat apunasi! Voit pyytää tarjouksen Visma L7 -järjestelmästä tai kysyä lisätietoa järjestelmästä ja palveluistamme.
Asiantuntijamme saat kiinni sähköpostitse osoitteesta myyntipalvelu.sirius@visma.com tai täyttämällä oheisen lomakkeen.
Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!
Olethan yhteydessä sovellustukeen, jos asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin.