Siirry sisältöön

Ympäristön puolesta ympäri maailmaa

”Nyt meillä on yksi järjestelmä, jossa on kaikki tarvittavat toiminnot ja josta saa kaiken tarvittavan tiedon. Käyttöönottovaiheen jälkeen olemme saaneet Visma L7:sta paljon hyötyjä, niin toiminnallisia kuin taloudellisiakin.”

MOLOK® jätteiden syväkeräysmenetelmä tehostaa jätehuoltoa jo monessa maassa. Yrityksen nykyisen hallituksen puheenjohtajan Veikko Sallin vuonna 1991 perustama Molok Oy tuottaa kestävän kehityksen periaatteita noudattavia alkuperäisiä jätteiden syväkeräysmenetelmiä. Molok Oy työllistää runsaat 50 henkilöä ja toimii Nokialla sijaitsevissa noin 10 000 neliön tuotanto- ja toimistotiloissa. Molok Oy: n tehdastuotanto on ekologista ja tuotteet ovat 100 % kierrätettäviä. Molok on syväkeräyksen markkinajohtaja rekisteröidyllä tuotemerkillään.

Asiantuntijamme ovat apunasi! Voit pyytää tarjouksen Visma L7 -järjestelmästä tai kysyä lisätietoa järjestelmästä ja palveluistamme.
Asiantuntijamme saat kiinni sähköpostitse osoitteesta myyntipalvelu.realestate@visma.com tai täyttämällä oheisen lomakkeen.
Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!
Olethan yhteydessä sovellustukeen, jos asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin.